Friday 10 December 2010

Mobil Posta: Vizeler bitti!


Finallere kadar yatış bayramı başlasın !!! Eve gidip WoW ve PS3 havuzuna atıcam kendimi...

Bugün kış mevsimine uyandık hep beraber. Hep aklımda dışarda kalanlar... insanlar, hayvanlar.... Düşün düşün kafayı yicem sonunda zaten, az kaldı... Neyse, servisten iphoneceğizimden yolluyorum bu postayı... Abidik gubidik çikarsa yazdiklarim evde duzeltirim.. Cheers!


6 yorum:

dwarfwaves said...

bugün aynı şeyi düşündüm pencereden bakarken..burda yani kastamonu'da kar başladı bile..ben dükkanımın önüne koyduğum tabak tabak mamalarla ve evdeki iki dombayımın sıcakla harmanlanmış gurultularıyla sokak hayvanlarına duyduğum vicdani acımı bir nebze dahi azaltamazken buz gibi soğukta kıvrılıp ısınmaya çalışan insanları düşündükçe gözlerim doluyor..ama buna rağmen inan ki açım diyen insanlara da inanamıyorum artık..açım diye inleyen ve üşüyen her hayvana ise inancım tam..yine de yazık işte her şeye..soğuk,çooook soğuk... =((

ferulago said...

Haydi geçmiş olsun. Ben de PS2 oyunlarımı hazırlamıştım arada oynarım belki diye ama vakit olmuyormuş :)

nora said...

@dwarfwaves: ne guzel dedin !!! bizim evde de nereye gitsen bi kediye çarpiyosun ama o bahsettiğin vicdan azabini hiçbir şekilde azaltmiyor bu durum... :/ aynen dediğin gibi, insanlara guvenmek zor cidden, hele buyuk şehirlerdekiler artik aşmiş... ama hayvanlarin sifir artniyetli doğalari beni de daha çok etkiliyor ne yalan soyleyeyim... :/

@ferulago: ahahahaha Mama Feru!!! Sende dunyanin en eğlenceli oyuncaklari var artik, PS2'de neymiş??? :D:D:D:D

Orospu Kırmızı said...

vizelerin bitmesi için geç değil mi ya? ummm. bizim finaller geldi dayandı kapıya nerdeyse :D

Elmoş said...

Hayvan seven kendini sevemez. Başka bir boyut o. İçinin içini yemesinden kurtulamazsın, "ay amaaan of bana ne" diye elinle savuşturamazsın.

Dertten erken öleceğiz ama böylesi makbul. İyidir, boşversene.

zuzu said...

pencereden bakıp da içimin cız etmediği bir allahın günü yok! dışarıda kalanları düşündükçe o kadar üzülüyorum ki... bir an önce bitsin bu kış... bahar gelsin!