Sunday 15 April 2012

Mezuniyete beş kala.



Aslında 5 değil, sadece 2 ay kaldı ama lafın gelişi işte ^_^

Cuma günü cüppeleri giyip yıllıklar için fotoğraf çektirdik... Paraflaşları suratımıza yapıştıran fotoğrafçıların gazabına uğradıktan sonra, bizim kızlarla cüppeleri yürütüp dışarıda bir kaç poz kendimizi çektik tabii ki! İyi ki Marky'yi götürmüşüm!


Benim için tahmin edersiniz ki mezun olmak hayatımın en önemli olaylarından biri olacak! İlk üniversitemi bıraktıktan sonra 6 yıllık Galatasaray'a girince hiç bitmeyecek zannediyordum =) 

Hala inanamıyorum, sonuçta ömrümde o veya bu şekilde öğrenci olmadığım bir dönemim yok =) Ama dün cüppeyi giyince biraz daha gerçek geldi sanki ^_^ Bu sefer de insanı garip bir hüzün kaplıyor ^o^


Açeydim gollarımı bitme diyeydim!!!

Fakat itiraf etmeliyim ki artık cidden fenalık geldi okumaktan =) Hele belli bir yaştan sonra hiiiiiç çekilmiyor!

Ha bu arada neden kepin yok kafanda derseniz, efendim bizim Amerikan özentiliğinden uzak frankofon okulumuzda kep takılmıyorMUŞ! Bence dünyanın en saçma şeyi... Hepimiz Hogwarts'tan mezun olan dev Harry Potter'lar gibiyiz! Üstelik 6 yıl dirsek çürüttüğün okuldan ayrılmak üzereyken o kepi fırlatmak ne de zevkli olurdu... Bence boğaza atarız kepleri diye vermiyorlar :P

Sanırım en çok canım okulumun boğaz kenarındaki kantinini ve manzarasını özlicim! Tabii sevdiğim insanları da! Ama onlarla bir şekilde irtibat içinde olacağımdan boğaz manzarası karşısında yaptığım keyifler listemin başında olacak bence!

Siz neleri özlüyorsunuz mezun olduğunuz okulunuza dair? Okul arkadaşlarınızla hala görüşüyor musunuz?


9 yorum:

ferulago said...

Ben hala mezun olduğum okuldayım, o yüzden pek özlemiyorum :) Tebrik ederim noracığım

Unknown said...

aman da aman cüppesi de ne kadan yakışmış kuzuma :) ben hala o mezuniyet tarihini ayarlayanlara küsüm, hıh!!! :)) öğrencilik biter ama ruhu bitmez bebişim ;)

Roselyn said...

ablam galatasaray lisesi 133 dönemi, gsliler garipler, hoş bir bağları var birbilerini destekliyor ve tutuyorlar diğer komünitelere oranla =) o çok güzel bir şey, kıskandım.

okul hayatım boyunca socially awkward penguin ile tahammülsüzlük arasında gidip geldiğim için 2 kişi hariç kimse ile bir yakınlığım yok xD biri istanbulda biri ingilterede onlarla da artık sadece internet üzerinden konuşabiliyoruz ancak. meh!

tebrikler çok =) kep olayını biliyordum ablamdan, =D

Sed. (weba) said...

Kep törenim geldi aklıma !
Ama kıskandım Galatasaray Üniversiteli olmanı nora. (:

nora said...

@ferulago ah Ferulagocum sen aynı mekanda karanlık tarafa geçmiştin ama! Öğrenciliği özlersin belki? =)

@pinosh: Offf sorma yaa olan senin çekime oldu! :(

@roselyn Evet özellikle GS liseliler daha bir cemiyetlerine düşkün =) Olsun ama bak sevdiklerinle hala bir şekilde irtibatı koparmamışsın!

@weba valla hiiiç de kıskanılacak bir şey değil =) Cidden azap yani ^_^

Unknown said...

o çekim bi gün yapılacak!! :) hem de izmir'de?? ;)

Hesionka said...

oley nan!
hep konuştuğumuz hiç gelmeyecek gibi gelen o an geliyore işte!

beybimin mezuniyetinde 3ümüz hazır ve nazır bulunacağız! oleeyoleeeyoleeeey

Montevida said...

O kadar garip ki bir haftadır okuduğum bölümü (Fransızca tercümanlık) ve okulu bırakıp Galatasaray'a girmek için tekrar sınava girmeyi düşünüyordum ama bir yandan "benim gibi üniversiteyi zaten kazanmışken böyle bi risk alan var mıdır ya?" diye düşünürken bu blogu buldum. Müthiş bir cesaret verdiniz :)

Tebrikler, darısı benim başıma!

Kokomela said...

ne mutlu :) ben beceremedim :(