Thursday 9 April 2009

KraymSiğnİnvestigeyşın.


Unutmicam. Affetmicem. Ama üstüne geyik yapıp eğlenicem.
Başımıza gelen talihsiz olayın olduğu gece eve gelen suç mahalli araştırmacıları (herhalde böyle denir onlara) bildiğin CSI'dan fırlamış gibiydiler. Böyle bembeyaz garip bi malzemeden üretilmiş kıyafetlerinin içinde bir yandan fotograflar çekiyor, bir yandan parmak izi tespiti yapıyorlar, bir yandan da benim sinir krizimi her gün karşılaştıkları bir sahneymiş gibi izliyolardı.
Ancak hiç de öyle dizilerdeki gibi soğuk yazılmış diyaloglar geçmiyordu. Çok daha samimi. Dublaj gerektiren sahnelerdi.
Şerefsiz hırsız yakalanır mı bilmem ama sağdaki monteyi yanıma kar sayıyorum artık. FULL VIEW PLS.
Afiyet olsun.
NOT: Kapınızı bacanızı iyi kilitleyin he.
peace.
nora.

4 yorum:

Ahmet Kamil Keleş said...

Eğer benim başıma gelseydi, suç mahalli araştırmacılarının CSI'dan fırlamışa benzemeleri yetmiyormuş gibi bi de kendi aralarında soğuk espriler yapsalardı veya soğuk bir iş jargonu kullansalardı ("234 gram sarı çalınmış", "zanlı, tangoyu dilimlemiş" şimdi uydurduklarım) sanırım bir yandan sinir krizi geçirirken bir yandan da gülmeye başlardım.

nora said...

Euheuehe valla ya... Bi de zaten algılayamıyodum tam film gibi geliodu.. tam olurdu yani :D

Opal said...

unutma unutturma! affetme affettirme! susma sustukca sira sana gelecek! fasizme hayir! kahrolsun hirsizlar! ayy noldum ben aldim basini gidiyom kisim durrdurrrr beniii! sinir krizin icin iki xanax ataydin yanlarinda tasiyolar mi acep bole durumlar icin? ne bilem ki ben.. aman bilmek de istemiyom cok kotu fena bisi ya :(

nora said...

opalcim coştu bi kere :D

canım benim bilme zaten hiç, kimsenin başına gelmesin...