Wednesday 1 July 2009

Lately






Geçenlerde uyku düzenim yine sapıttı. Sabah 4 gibi uyanmak neler yaptırıyor insana. Şu an arıyorum ama bulamıyorum, yanılmıyorsam "creature comforts" adlı blogda rastladım bu "love" yazısına. Kaptım boyaları yaptım aynısını - benzerini diyelim- . Bi gazla çalışma odasındaki duvarı şekle şemale soktum. Elime sağlık.








nora.

3 yorum:

Barbygirl_here said...

Cok hos olmus, bu tur panolar harika oluyor....
Benim de yapasim var :)

lori said...

ne guzel olmus yaff. sadece yazi deil resimler gozume takildi ozellikle bi atki gordum orda sanki benn! bu aralar orgucubasi oldum ya ben bilion! ehuh modelini bi ara gostersen cook iyi olur renklerine bayildim,(orebilir miyim acep? bilmem ki en azindan denerim)

nora said...

FerahFeza vallahi insanın içini açıyor bu tarz şeyler, özellikle çalışma odası gibi yerlerde... Yalnız o pano değil, direk duvara monte hepsi ^^ O alttaki mıknatıslı zımbırtı da ikea nın en ucuz ürünlerinden, tavsiye ederim =)

Loricim o atkı hazır be yaw.. Böyle ponponlardan oluşuyo örülcek gibi değil ^^ Ama senin için kışa doğru kendi imalatım atkılarımı sergilerim =)

Bu arada bikaç fotografım daha vardı bu konuyla ilgili ama internetimde problem var giremedim.. Becerebilirsem giricem şimdi...