Wednesday 13 January 2010

Ödev.

Finallerim bitmek üzere. Yarın son sınavıma giricem... Fotoğraf dersinin ödevi kalıyor bi tek... Hala çekmedim fotoğrafları. Elim gitmiyo resmen makineye hocanın verdiği süper yaratıcı konudan sonra: "Boğaz Semtleri" ... En azından Yaşlı amca + sokak çocuğu + güvercin şeytan üçgenini istemedi.. Buna da şükür...

Neyse.
Bana önerebileceğiniz Boğaz Semti hangisi acaba?
Gün batımının büyülü olduğu bir semt istiyorum... Kendine özgü bir kaç özelliği de olsa hiç fena olmaz hani...

Yardım lütfen !

nora

10 yorum:

benden, bizden... said...

Gönlüm her daim Ortaköy'den yana ama eminim bir sürü arkadaşınla karşılaşırsın orada :) Beykoz'u düşünebilirsin profesyonel olmamakla birlikte benim digitalde çok güzel kareleri var bu durumda sen harikalar yakalayabilirsin :)

Anonymous said...

biraz yukarlarda kalırlar ama anadolu yakasında çamlıca tepeleri ve o meşhur istasyonları, avrupa yakasında cihangir diyorum ben.
hele bir de plato'nun çıkmaz sokağının yarı yolunda bir yerlerde bir boğaz manzarası vardır baka baka doyamadığım ; halen hatırımdadır. ara sokaklar da iyi malzeme olur aynı zamanda.

Unknown said...

ben Anadolu çocuyum :P
Kandilli, Kanlıca, Anadolu Hisarı taraflarını severim.
Hatta sana Kandilli'den çekilmiş birkaç resim yollayabilirim.
dur yollayayım.
Hoşuna gitmezse o tarafları çıkarırsın listenden.

Unknown said...

ah be yıvrım.. kolay gelsin..

jolomtukuru said...

bende güzel semtim kuzguncuk'u öneririm. buarada bizim hocanın verdiği fotoğraf ödevinin konusu da "yalnızlık, esnaf, hüzün" üçlemesiydi :)) fenalık geçrimiştim

Ayşegül said...

Kolay gelsinn.. Ne yazık ki İstanbulda yaşamadığım için bu konuda fikir veremiycem. Ama benim de gönlüm Ortaköy'den yana sanırsam.. :) çektiğin fotoğrafları burda paylaşırsan çok güzel olur..
sevgiler noracım..
ufaklıklara öpücükler.. :)

nora said...

@poh poh perisi: Ah Ortaköy benim de aklımdan geçen ilk yer oldu .. hatta çekilmişi var diyebilirim :D Ama farklı bir yer olsun istiyorum.. Beykoz u ekliyorum listeme, hem pek bilmediğim bir yer keşfetmiş olurum !

@Uğur: Ah ne yazık ki boğaz manzarasından çok boğaz semti istiyor hoca.. yoksa çamlıcaya çok yakın oturuyorum, güzel seçenek olabilirdi :D Cihangir'e de keşfe çıkabilirim, ders için olmasa da güzel fotoğraflar çıkıcaktır eminim !

@banyosuyu: ah kuzum benim ya ! mailden uzun uzun yazdım sana :D burdan da tekrar kocaman tişikkür ediyorummm!!!!!

@Hande: Saol kardiş...

@jolomtukuru: Vallahi Kuzguncuk'a sanırım hiç gitmedim ben ya :S Güya İstanbul'da yaşıyorum diyorum ama nimetlerinden zerre yararlanmıyorum :( Listeye eklenmiştir kesinlikle !! Çok teşekkürler önerin için !

@Ayşegül: Ah Ayşegülcüm bi çekebilsem tabi ki paylaşırım :D Ama dert oldu kaç haftadır bir halledemedim :D Ne zaman yarın gidiyorum dediysem hava izin vermedi :D Valla bak, tembellikten değil :D tihihihi :D Ortaköy'ün özellikle de meşhur camisinin zilyon fotosu var bende de.. Farklı bişiler deneyeyim diyorum ben de... Bana şans dile pliz ! :D Tafişkoya kocaman öpücükler !!!

Ova (Excuse My Reading) said...

ya keske bilsem de söylesem :)
ama galata mesela?

ehehe
bu arada noracım ben ova, profilimden bloguma ulaşabilirsin, ben duttum seni :D

dstyle said...

ödev dedin mi akan sular durur (bebekten şaşmam) kolay gelsin canım,blogu yeni gördüm,fotolar çok güzel,byee

Hesionka said...

yevrııım gidio muyus ödev yapmaya?