Friday 1 February 2013

Evlililer Günü

Heya!

Depresyon havasını yaşadığımız şu günlerde, bir de sevgililer günü yaklaşıyor farkındayım! Henüz beyaz atlı prensini / prensesini bulamamışlar için kara günler kapıda sanki :/

Benim az sonraki şikayetimi bu arkadaşlar okkalı bir küfürle karşılayabilir, ses etmicim kendilerine, go ahead!

Efenim tabii bizden hafiften geçti, Sevgililer Günü değil de, Evlililer Günü diyorum ben 14 Şubat'a artık.



Azıcık şımarıklık yapayım.

Ben bu sevgililer gününde kociye ne alacağım?!!!

Bizi yakından tanıyanlar bilir ki, birlikte olduğumuz yıllar içerisinde, hediye çizgisini kocikle biraz yükselttik. Karı-koca elektronik eşyalara meraklı olunca, yaklaşan her hediye mevsimi bünyede ve bütçede sarsıntılara yol açmaya başladı :)

İkimiz de 30 üstü ve 5 yıllık evli olmamıza rağmen, (allahım yeni yaşıma hala alışamadım!) öğrenci kafası yaşamayı becerebilen bir çiftiz. Daha düne kadar gecenin köründe WoW oynayan, eve ne kadar para girerse girsin ay sonunda bir şekilde parasız kalmayı becerebilen, akşam yatmak, sabah kalkmak bilmeyen tipleriz.

Hal böyle olunca, hediyeler de, playstation'dan imac'lere, intuos tabletten ipad'e, bayağı aştık kendimizi :S ( artistlik yapıyorum sanmayın, ay sonuna para kalmıyor dedik! )

Şimdi ne piyasada istediğimiz bir şey kaldı almadığımız, ne de bu tarz hediyelerin bir heyecanı...

Bu kez farklı bir şey almak / yapmak istiyorum.

Daha yaratıcı bir şeyler sanki.

Uzundur kocik bloguma pek bakmıyor, bunu fırsat bilip, size sorayım dedim.

Var mı aklınıza gelen, astronomik fiyatlara patlamayacak (Yoksa biz de biliyoruz uçak kiralayıp dünya turu yapmayı!)  yaratıcı bir sevgililer günü hediyesi? ^_^

Yardım pliz!

(Ha bu arada aşk tanrısı benim tükkanı da vuracak, Sevgililer Günü'ne özel ürünler giricim bu hafta, stay tuned!)

Cheers.

nora

4 yorum:

A.J.O said...

Bence hazır yaratıcılıkta kolları sıvamışken, şöyle güzel bir logo vari bişey tasarla ikinizi anlatacak git ve onu yaptır bir anahtarlık formumu alır, duvar süsü mü olur, kocanın ofis masası süs mü olur, çerçeveye mi dönüşür onuda sen düşün... bende fikir bu =) ve küs değiliz dimi =)

sevgiler Ays...

Ponti said...

Merhaba!
Bloğunuzu da, ürünlerinizi de yeni keşfettim hepsine bayıldım öncelikle bunun için tebrikler.

Post konusuna gelirsek, aynı dertten muzdaribim :) Teknoloji merakımız olduğu için çok uçamasak da kendimize göre hep bütçeyi sarsacak işler yaptık her özel günde. İlla hediye gibi bir kuralımız da yok ama ben de her özel günde ilginç bir şeyler bulmak konusunda sıkıntıya düşmeye başladım artık. Umarım ilginç fikirler gelir, sevgiler.

vintage peony said...

MAsaj seansi, ya da spa bisiler :))

Nikki Twinkie said...

D.I.Y bir şey yapabilirsiniz bence bu konuda epey yaratıcısınız.Onun için önemli olan bir sembol ya da hiç uğraşamam diyorsanız sevdiği bir filmin afişi ya da oyundaki bir karakterin bebeği :P