Sunday 15 August 2010

Meet Sissy.

Yok arkadaşım. Biz adam olmayız.

Dün annemleri almaya dayımlara gittik. Dönerken +1 fazlalıkla döndük =)



Bu bebik kardeşiyle beraber evde bakılıyormuş, kiracılar taşınırken bol tüylü erkek kardeşini götürmüşler ama bu kız çocuğunu sokağa bırakmışlar :( Yavrum da yazık bir yerlere ayrılmadan oralarda takılıyormuş.. Mahallenin çocukları ve komşular tabii ki rahat bırakmıyorlarmış.. Dün gittiğimde duyduğum "yaaauuuu dayaktan da anlamıyor, vuruyosun, dövüyosun gitmiyoorrr..." laflarının üstüne kaptığımız gibi getirdik evimize...

Çalışma odamız yine tecrit odasına dönüştü =)

MMQ yine huysuzluğunun zirvesine ulaştı.

Cappy de tısslamayı öğrendi.



Bu uslu bebiğin adı Sissy oldu. Vücudunda "CC" şeklinde desenler olduğundan ve bizim kuduruklara "sister" adayı olmasından dolayı...

Zilli çocuklarıma çok güvenmiyorum, o yüzden henüz bizim oldu diyemiyorum, eğer ciddi problem yaşarsak ne yazık ki yuva arayacağım bu bebişe..

Bugün veterinere gideceğiz, tahminim 5-6 aylık bir bebek olduğu yönünde ama asıl rakamı vet söyleyecek..

Tüm pozitif enerjileri kuduruk MuMuK ve Cappy'ye göndermenizi istiyorum, izin versinler de bu tatlı bızdık bizimle kalsın ! Lütfen lütfen lütfen !!!

paws.

nora.

7 yorum:

noraashira said...

Daha geçen gün Akın yavru kedi istiyor demiştin, çok yürekten istemiş bak :)

Pelin P.A. said...

Çok güzel bir kızmış bu yahu, pek de uslu duruyor. Ama bence ev aramalısın canım :( seninkiler rahat bırakmazlar bebişi.

nora said...

@noraningemisi: sorma yahu.. Araniyoduk resmen..

@pelin: cidden cok uslu bir bebik.. Bizimkilere gelince, 1 haftaya anlasilir vaziyet.. Cappy de Mumuk yetiskinken gelmisti eve.. Asla izin vermicek kalmasina sanmistik.. Du bakalim zaman gostericek.. Gozetim altindalar surekli:)

denizero said...

___owwwww çok şeker ama ...kızıl şeker :)__

Sed. (weba) said...

çook şekermiş yaa. verme kimselere bence nora. (:

Unknown said...

Oyy ne kadar tatlı bişey öyle(: İnşallah alışırlar birbirlerine, tüm pozitif enerjilerimi yolluyorumm!((:

watashi wa sinem said...

kedi bakımı konusunda kompedan olmuş biri zaman zamanda kendini kedi gibi hisseden biri olarak bir köpecik bakmaya çalışma gafletinde bulundum... maalesef sonuç hüsran... ama uslanmıyor uslanmıyorum senin sissy'nin fotolarını gösterip kocamı taciz ediyorum... onun yufka yüreğinden istifade edip ileride bir gün kedi sahibi olacağım , yapacağım bunu :)