Monday 9 April 2012

Pazartesi sendromuna gel.

Fiber internet teknolojisinin olduğu bir yılda yaşayıp, eve çekilen kablonun bir kaç blok ötemizde fareler tarafından 10 günde bir kemirildiği bir ironide yaşıyoruz bu sıralar.

İnternetimiz bir varmış, bir yokmuş kampanyasında, Turkcell Superonline ise dağa kaçmış.

Evden çalışan biri olarak belirtmeliyim ki, sadece Facebook'ta oyun oynamak gibi bir şımarıklıktan bahsetmiyorum... Ciddi ciddi ihtiyacım var. I need you like a rap video needs a hot chick. Period.

"A-ha buraya yazıyorum" derler ya, ben gerçekten de yazıyorum buraya; çıldırmamıza az kaldı!


Bir de yüzyıl süren kış mevsiminin üstüne yeni yeni havalar ısınmaya başlıyordu ki, bugün dünyanın en gri, en uyuz yağmurlu gününü geçirdik...

Bir de üstüne bu akşam sınavım olunca... 6'da çıkıp rezalet köprü trafiğini çekince... Ggggrrrrrrr....!!!

Şimdi normalde böyle bir durumda cep telefonunun internetini sadece acil işler için kullanıyoruz. Ama evrende bir kırılma yaratayım, cigolayt, megolayt gıdım gıdım saydığımız internetimizi tamamen fuzuli bir şekilde buraya içimi dökmek için kullanayım dedim. Belki teknolojiden yana şansımız döner.

Neyse efendim, görselsiz post olmasın diye dün çektiğim bir kaç kareyi de bu postaya çaktım =) Benim içim fena kararmış vaziyette belki sizin içiniz açılır ^_^

StudioNora'nın kapıları hafiften aralanmaya başladı... Royal Family'den bahsediyordum ya bir önceki postada... :) İşte devamı :

Sir Koci & Nana Hatun
Sir Koci & Sissy Hanım

(En en en yukarıdaki fotoğrafta da Akın'ın kızkardeşini görüyorsunuz)


İşte böyle.

Oh yazdım rahatladım :) Bugünlerde bloguma dönüş yaptım galiba :) Zırt pırt yazmak geliyor içimden ^_^

Eeee sizin Pazartesi'niz nasıl geçti? İyi geçen bir Pazartesi duymaya ihtiyacım var da!!!


Cheers.



nora 


6 yorum:

noraashira said...

Akın duymasın bunu ama kilo mu aldı azıcık :)

Pazartesileri artık çok seviyorum ben, çünkü yarım günüm :)

MeRaiL said...

Rahatlatacaksa bizde evimize tasindigimizda, biri tarafindan kesilmis kablomuzun bir hafta kablo yenilemelerini beklemistik.. Iki firma ortak calistiklari icinmis o'da..
iste turkiye'de fiber optik interneti malesef her yere yok, duzgun diye adlandirdiklari yerlerde varmis,kil bir durum.. umarim bir an once duzelir ..
Henuz bitmemis bir pazartesi yasiyorum, hemde toronto olmasina ragmen pek gunesli ve hos bir hava var, birde paskalya diye tatillerde vardi, pek keyifli geciyor hersey..sadece bir ruzgar olmasa iyidi..

Ahmet Kamil Keleş said...

Bu internetsizlik duygusu çok fena cidden. Ofiste bir saat internetimiz gidince elimiz ayağımız kesiliyor neredeyse.

Anonymous said...

blog olayına üsenir olduk nedense, neyse ben de gecenlerde Fransa yazdım, bu aylık hakkımı doldurdum:D perde alinmis studyoya sanirim^^ hayırlı olsun bakalım

ferulago said...

Biz de sürekli Smile'ın arıza var, Telekomdan kaynaklanıyor ama bizden değil bahanesinden sıkılıp uydunet'e geçmiştik. Kablo yok, kemirilme yok, nadiren kesiliyor, bir araştırın isterseniz. Gece çalışmam gereken zamanlarda sabaha kadar internet kesilince ve bu çok sık olunca ben de hafiften sinir krizi geçirmiştim, anlıyorum seni :)

vintage peony said...

Hoş ama pek hoşgeldiin.
Özlemiştik yahu. <3