Tuesday 16 February 2016

Uzay'da Yeni Gelişmeler

Creative minds are rarely tidy!

Günler çok hızlı geçiyor! 

Neden?

Çünkü bizimki geçen hafta emeklemeyi öğrendi! :O

7 aylık olmasına 10 gün kala çözdü işi!

Zincirinden kurtulmuş bir mahkum gibi son 6 ayın acısını çıkarıyor :) Gece uykusundan bile uyanıp emekleyerek bir yerlere gitmeye çalışıyor... >.<

Haftalarca dizlerinin üstünde yaylandı, bir günde çözdü tam olarak ne yapması gerektiğini :)

Instagram hesabımı takip edenler oradan videolarını izleyebilir tostos oğlumun...


Bu halleri daha dün gibiyken, hangi ara büyüdün de pati pati gidiyorsun be çocuk!


Artık kendi kendine oturmak da bebek işi! ^_^ Gün içerisinde sürekli, ordan oraya gidip, o minik poposunu devirerek oturur pozisyona geçiyor... 


Tabii ki anası olduğumdan her hali, her hareketi dünyanın en sevimli şeyiymiş gibi geliyor bana :)


Çirkin ördek yavrum benim!


Şimdilik son gelişmeler böyle... Bakalım daha ne maceralar bekliyor bizi!

Ben çok anlamıyorum ama duyan erken emeklemiş diyor, tecrübeli anneler nedir bunun ortalaması? Sizinkiler ne zaman emekledi/yürüdü?



peace


nora

6 yorum:

Colorful said...

Benim kizimda ayni zamanda emeklemeye basladi, emeklemenin ustunden 1-2 hafta gecince de tutunarak ayaga kalkip, cruising denen yurumeye. Tam olarak yurudugunde 10 aylikti. Sanirim Uzay'da erken yuruyecek. Ama bence keyifli (bir o kadar da yorucu) zamanlar simdi basliyor Nora :)

şirin said...

Bwnim oglumda 9 ay civari emeklemisti masallah uzaya

BEN said...

Bence de erkenemeklemiş, hele desteksiz oturması harika maaşallah.

Oğlum 8 aylıkken desteksiz oturmaya başladı, emekleme tam 10,5 aylıkkendi yaşıtları yürüyordu. O yeni emeklemeyebaşlamıştı

Yürümeye de başlar 9 aylıkkenUzay bu gidişle😀😀😀

nora said...

@Colorful: Ay bizimki de tırmanmaya çalışıyor sağa sola ama ayaklarını basamadığından cruising olayına daha çok var gibime geliyor :) Evet eskiden ne güzel minder gibi koyduğun yerde kalıyordu, şimdi bi saniye durmuyor ^_^Ama her hali ayrı tatlı ya!

@Şirin: Ya anladığım kadarıyla her bebek farklı.. Bence doğum haftasının da çok etkisi var bu tarz zamanlamalarda.. Atıyorum sen 38. haftada doğurmuşsundur, ben 41, ee arada baştan 3 hafta var nerdeyse 1 ay ! ^_^

@BEN: Oyy yerim onu ben, sonuçta sağlıklı olduktan sonra çok da önemi yok aslında bu tarz şeylerin.. Ben bi an önce yürüsün istiyorum çünkü çok ağırlaştı, belim de sakat zaten :) Ne kadar yürürse o kadar az sakatlanırım diye düşünüyorum heheh :)

doğa şenel said...

uzay da (benimki) 6 aylıkken emeklemeye başlamıştı. 2 gün sora hemen cruising işine girdi. şu anda 8.5 aylık hala tek başına yürümüyor. ama her fırsatta ayağa kalkıyor. bi de arkasından kovalayınca kaçıyor kahkaha atarak fln, çok eğlenceli.

BEN said...

Valla moralini bozmak istemem ama 2,5 yaşındaki 16 kiloluk "danam" hala kucak istiyor dısarda evde vs sık sık kucak , kucak diye .

Yürümesi kucağa bidaha gelmiyeceği anlamına gelmiyor , kas yapmaya devam :))